Imunofan - vsak potrebuje zaveznika!Pršilo Imunofan – lastnosti, priporočila za uporabo in nekaj o imunskem sistemu

O IMUNOFANU

Imunofan je prehransko dopolnilo!

Prehransko dopolnilo Imunofan je heksapeptid (spojina sestavljena iz šestih aminokislin) s strukturno formulo arginil-α-aspartil-lisil-valil-tirosil-arginin in natančno določenim zaporedjem aminokislin. Z njegovo sestavo so znastveniki poskušali posnemati naravni peptidni hormon imunosti timopoietin, ki ga v človeškem telesu proizvaja žleza priželjc.

LASTNOSTI IN PRIPOROČILA ZA UPORABO

IMUNOFAN PRŠILO, prehransko dopolnilo

50 mcg / razpršek

Neto količina: 10 ml vsebuje 40 odmerkov

Sestava: heksapeptid arginil-alfa-aspartil-lizil-valil-tirosil-arginin (vsebuje vir fenilalanina), natrijev klorid, benzalkonijev klorid, glicin, natrij EDTA, destilirana voda
Priporočeno odmerjanje za odrasle: 1 razpršek 1 do 2-krat na dan v vsako nosnico.

Prehransko dopolnilo je primerno za otroke starejše od 2 let. Prehransko dopolnilo ni primerno za nosečnice.

Način uporabe: Pred prvo uporabo najprej napolnite odmerno pršilko, tako da naredite 3 do 4 razprške v zrak. Pri odmerjanju stekleničko držite navpično. Odstranite pokrovček s pršila. V nos vstavite odmerno enoto, najprej v eno nosnico, enkrat razpršite in nagnite glavo nazaj. Nato postopek ponovite še v drugi nosnici.
Uporabno najmanj do konca: odtisnjeno na embalaži.
Opozorile: Shranjujte pri v hladilniku pri temperaturi od 2 do 10 ° C. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Uvoznik v EU: Bionox AN LTD, Sofija, Dondukov Boul. 86, Bolgarij

O IMUNSKEM SISTEMU

Imunski sistem je kompleksno tkivo, katerega naloga je prepoznavati in odstranjevati tujke, zlasti mikrobe, ki vdrejo v organizem. Tekom evolucije so se razvile različne vrste imunskih celic, ki se med seboj razlikujejo predvsem glede mehanizmov, s katerimi razlikujejo tujke od lastnih telesnih celic, pa tudi glede mehanizmov, s katerimi povzročijo odstranitev tujkov.

Želja po vplivu na odpornost človeka pred nalezljivimi boleznimi je starejša kot poznavanje imunskega sistema. Številna tradicionalna zdravila rastlinskega izvora so ljudje začeli uporabljati zaradi njihovih lastnosti, da so skrajšala ali omilila različne virusne in bakterijske okužbe, na primer prehlade, pljučnice, vnetja sečil. Učinkovine v tradicionalnih pripravkih za zdravljenje okužb in vnetnih bolezni so navadno kombinacija antimikrobnega in imunomodulatornega učinka.

Vir: Imunomodulacija pri samozdravljenju, prof. dr. Alojz Ihan, dr. med. [http://www.imi.si/pedagoska-dejavnost/datoteke/2009_%20Gradivo_Imunomodulacija_%20Ihan.pdf]

Akcijska cena 70 Eur!

Imunofan_akcija1