Vsak potrebuje zaveznika!O IMUNOFANU

Imunofan je prehransko dopolnilo. Priporoča se v primeru zmanjšane imunske odpornosti.

Prehransko dopolnilo Imunofan je heksapeptid (spojina sestavljena iz šestih aminokislin) s strukturno formulo arginil-α-aspartil-lisil-valil-tirosil-arginin in natančno določenim zaporedjem aminokislin. Z njegovo sestavo so znastveniki poskušali posnemati naravni peptidni hormon imunosti timopoietin, ki ga v človeškem telesu proizvaja žleza priželjc.

 

 

Two sick boys, brothers, lying down in bed with fever

Stres in hiter tempo življenja velikokrat pripeljejo do stanj, pri katerih je prisotna zmanjšana učinkovitost imunskega sistema. To so lahko razne virusne in bakterijske okužbe, lokalna in sistemska vnetja ter rakava obolenja.

Prehransko dopolnilo Imunofan se priporoča kot podpora. Standardni odmerek prehranskega dopolnila Imunofan je 1 razpršek po 50 mcg 1 do 2-krat na dan v vsako nosnico od 10 do 20 dni. Pred naslednjim jemanjem se naredi premor v trajanju 10 do 30 dni.

 

 

Cancer won't beat me!

Učinek prehranskega dopolnila Imunofan se razvije zelo hitro po prvem odmerku in sicer v roku 2-3 ur in traja do 4 mesece po prenehanju jemanja.

Za več informacij o odmerjanju prehranskega dopolnila Imunofan pred uporabo natančno preberite navodila, ki so priložena izdelku.

Imunofan je primeren za vegane!

Akcijska cena 70 Eur!

Imunofan_akcija1